Monday, 18 June 2018


Sonno adalah jenama tilam yang terletak di Malaysia yang membolehkan pengguna mencuba tilam selama 100 malam sebelum membuat keputusan sama ada untuk membuat pembelian.

Mempunyai reka bentuk Itali, tilam mereka dibuat di China dan mempunyai bahan premium seperti lateks dan buih memori. Ciri-ciri penonjolan termasuk teknologi pergerakan pelencongan dan pembinaan yang mengelilingi gegelung spring.

Semua tilam datang dalam kotak padat dan akan mengembang apabila dilepaskan. Harga bermula pada RM1,799 untuk saiz tunggal, dan naik sehingga RM3,199 untuk tilam bersaiz king.

Untuk semua perbualan tentang kehidupan yang sihat, masih mengejutkan betapa sedikit penekanan yang diletakkan pada tidur berkualiti. Lagipun, kita menghabiskan satu pertiga daripada kehidupan kita dalam tidur, dan pada masa itu badan kita mengambil kesempatan yang sangat diperlukan untuk membaiki, memulihkan, dan mempersiapkan diri untuk aktiviti-aktiviti hari berikutnya.

Itulah sebabnya semua orang memerlukan tilam yang baik untuk berehat.

Tetapi untuk kebanyakan, proses memilih tilam yang baik memerlukan individu untuk pergi melalui kerumitan untuk melawat kedai, dan membuat keputusan akhir mereka setelah hanya mencuba setiap tilam selama beberapa minit. Dan semua ini tanpa mengambil kira hakikat bahawa kasur ini boleh menampung satu sen yang cantik.

Bertujuan untuk menyediakan alternatif yang lebih baik untuk proses itu, anak syarikat asal Itali Fabio Miceli yang diasaskan di Malaysia mengasaskan jenama tilam Sonno (yang diterjemahkan untuk tidur di Itali) pada November 2017 dengan cadangan yang unik untuk membolehkan pelanggan mencuba produk premium sebelum benar-benar melakukan pembelian .

Lebih Kurang Kurang

Direka di Itali dan dibuat di China, tilam Sonno menggabungkan bahan seperti lateks dan busa memori, dan berjanji untuk memberikan tidur premium dengan harga yang kompetitif.

Antara ciri-ciri yang digemari oleh tilam Sonno ialah keupayaan untuk menghilangkan gerakan-membolehkan pasangan tidur dengan aman tanpa terburu-buru oleh pergerakan masing-masing-dan kekurangan kumpul musim bunga.

Dengan memanfaatkan kecekapan dan kecekapan yang disediakan oleh e-dagang, Sonno mengadaptasikan model percubaan-pertama-beli-yang popular dengan jenama seperti Casper dan Tuft & Needle di Amerika Syarikat.

Mereka di pasaran untuk tilam baru boleh memesan satu dari laman web Sonno, dapatkannya secara percuma, dan kemudian gunakannya untuk tempoh selama 100 malam sebelum memutuskan sama ada untuk menyimpannya. Sekiranya tidak yakin dengan produk tersebut, Sonno akan mengatur agar tilam tidak diambil tanpa kos tambahan.

Tilam tunggal bermula pada RM1,799 dan seorang ratu pada RM2,699 dan seorang raja berharga RM3,199.

"Dalam melakukan semua ini, kami menjual terus kepada pengguna. Kami sepenuhnya dalam talian, dan kami memotong orang tengah, "jelasnya.

"Semua ini membantu kami menjimatkan kos dan menyediakan produk kami dengan harga yang sangat kompetitif."

"Selain itu, cara kami membungkus tilam kami juga membantu kami menyelamatkan banyak kos penghantaran," katanya. "Kami membungkus tilam kami ke dalam kotak, yang menjadikannya padat dan mudah bergerak. Mereka mengembang ke dalam tilam bersaiz penuh apabila pelanggan membongkar mereka. "
"Pengiriman bijak, kotak-kotak ini mengambil ruang keenam dari tilam tradisional, dan anda boleh membayangkan berapa banyak yang kami simpan untuk menyampaikan baik di peringkat antarabangsa dan tempatan."

PMC Coin . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates